Impresszum

 

A honlap fenntartója:
Premier Szervező és Jegyiroda Kft. 
Székhely: 8000 Székesfehérvár, Temesvári u. 20.
Cégjegyzékszám: CG 07-09-012301
Adószám: 13759508-2-07

Elérhetőség:
E-mail:info@premieriroda.hu
Internet: www.premieriroda.hu

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, vagy más írott anyagokat a Premier Szevező és Jegyiroda Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé.

A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. weboldala, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a Premier Szervező és Jegyiroda Kft. jogosult.

A Premier Jegyiroda logó és a Premier Jegyiroda terméknevek, illetve az egyéb honlapon található márkanevek a Premier Szervező és Jegyiroda Kft. kereskedelmi védjegyei.

A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. azonban beleegyezik abba, hogy - saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében - Ön ezen oldalak tartalmát, vagy kivonatait számítógépén tárolja vagy kinyomtassa.

A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. weboldalainak tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Premier Szervező és Jegyiroda Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért - ha jogszabály másként nem rendelkezik - a Premier Szervező és Jegyiroda Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza, vagy megszüntesse. A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a Premier Szervező és Jegyiroda Kft. kifejezetten kizárja.

A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Premier Szervező és Jegyiroda Kft. weboldala kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

A Premier Szervező és Jegyiroda Kft. weboldala a jelen előírásoktól a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérő rendelkezéseket is előírhat, így a mindenkor aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása feltételét képezi az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.

Készítette: NeoSoft
Fel